Νάπολι: Τραγωδία με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς μετά την κατάκτηση

Νάπολι: Τραγωδία με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς μετά την κατάκτηση

Ένας νεκρός από πυροβολισμούς κατά τους πανηγυρισμούς στη Νάπολη

bet365

Η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Νάπολι αμαυρώθηκε από τον θάνατο ενός 26χρονου άνδρα μετά από πυροβολισμούς στην περιοχή του Καστέλ Βολτούρνο.

Οι Ναπολιτάνοι έβαλαν «φωτιά» στη νύχτα για να γιορτάσουν το Scudetto μετά από αναμονή 33 ετών, αλλά δυστυχώς δεν αποφεύχθηκαν και οι αναταραχές.

Σύμφωνα με την «Corriere Della Serra», κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών στη Νάπολη και τα γύρω προάστια, σημειώθηκαν πυροβολισμοί στην περιοχή του Καστέλ Βολτούρνο οι οποίοι είχαν ως αποτέλεσμα ένας 26χρονος άνδρας να χάσει τη ζωή του κι άλλοι τρεις να μεταφερθούν εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το συμβάν έλαβε χώρα μετά τις δύο τα ξημερώματα και είναι άγνωστο ως τώρα αν επρόκειτο για δολοφονία ή για κάποιο ατύχημα, αν δηλαδή οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο πλαίσιο των πανηγυρισμών και χτύπησαν ακούσια τους τέσσερις άνδρες. Η αστυνομία στο σημείο εντόπισε επτά κάλυκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα