Λουκάκου: Η Roc Nation του Jay Z λύνει τη συνεργασία της με τον Βέλγο λόγω... Γιουβέντους!

Νίκος Κικίδης
Λουκάκου: Η Roc Nation του Jay Z λύνει τη συνεργασία της με τον Βέλγο λόγω... Γιουβέντους!

bet365

Η απόφαση του Λουκάκου να ξεκινήσει επαφές με τη Γιουβέντους δίχως να ενημερώσει την μανατζερική εταιρεία που την εκπροσωπεί διατάραξε τις σχέσεις τους και όλα πλέον δείχνουν... διαζύγιο.

Πολλά είναι τα μέτωπα που έχει ανοίξει ο Ρομέλου Λουκάκου μετά την απόφασή του να διαπραγματευτεί με τη Γιουβέντους για μεταγραφή αυτό το καλοκαίρι.

Σε πρώτη φάση εξόργισε την Ίντερ που αποφάσισε να μην ασχοληθεί ξανά με την περίπτωσή του, όμως τελικά οι Νερατζούρι δεν ήταν οι μόνοι που απογοητεύτηκαν από τη στάση του έμπειρου φορ.

Σύμφωνα άλλωστε με την «Gazzetta Dello Sport», εκνευρισμός επικρατεί και στην εταιρεία που εκπροσωπεί τον Βέλγο, Roc Nations, η οποία δεν είχε καμία ενημέρωση για τις επαφές του με τους Μπιανκονέρι.

Αντ΄αυτού στο πλευρό του Λουκάκου βρίσκεται ο δικηγόρος, Σεμπαστιάν Λεντούρ, με την αμερικανική φίρμα του Jay Z να ζητά εξηγήσεις από τον ποδοσφαιριστή σε συνάντηση που είχαν στις Βρυξέλλες το Σάββατο (15/7).

Από τις μεταξύ τους συζητήσεις πάντως μόνο.... λευκός καπνός δεν προέκυψε και όλα δείχνουν πως την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η λύση της συνεργασίας τους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα