Οπαδοί της Ίντερ σε Λουκάκου: «Προδότη, μισθοφόρε, ξεδιάντροπε»

Οπαδοί της Ίντερ σε Λουκάκου: «Προδότη, μισθοφόρε, ξεδιάντροπε»
Οι Ultras της Ίντερ με επίσημη ανακοίνωση τους επιτέθηκαν φραστικά στον Ρομέλου Λουκάκου, χαρακτηρίζοντας τον, μεταξύ άλλων, «προδότη».

Ο Ρομέλου Λουκάκου άνοιξε δίαυλο επικοινωνίας με την Γιουβέντους και εκτός από την Ίντερ «εξόργισε» και τους οπαδούς της. Οι Ultras των Νερατζούρι, Curva Nord, με ανακοίνωση τους επιτέθηκαν με «σκληρή» γλώσσα στον θηριώδη Βέλγο επιθετικό, τον οποίο χαρακτήρισαν ως «προδότη» και «άνανδρο».

«Οποιος σε πρόδωσε θα το ξανακάνει, όχι γιατί του αρέσει αλλά γιατί αυτή είναι η φύση του. Ναι, επειδή εσύ Ρομέλου πρόδωσες όλους εμάς που σε υπερασπιστήκαμε μέχρι τέλους όταν δεν ήσουν σε φόρμα. Σε υπερασπιστήκαμε όταν οι οπαδοί της ομάδας με την οποία μίλησες σε ειρωνεύονταν συνεχώς. Και τελικά αυτό μάς το ανταπέδωσες με μια μαχαιριά αντάξια του Βρούτου. Φίλησες αυτό το σήμα που για εμάς αξίζει περισσότερο από τη ζωή μας και τώρα σαν άθλιος φθηνός μισθοφόρος πουλάς τον εαυτό σου σε όποιον προσφέρει περισσότερα. Πριν γίνεις πρωταθλητής, πρέπει να είσαι άντρας και εσύ δεν είσαι. Αντίο ξεδιάντροπε», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πάντως ο Λουκάκου φαίνεται πως δεν είναι καλοδεχούμενος ούτε από τους φίλους της Γιουβέντους, όπως φάνηκε σε πρόσφατη «επίσκεψη» στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Θυμίζουμε πως οι σχέσεις του «Big Rom» με τους οπαδούς είχαν κλονιστεί από την απόφαση του να πάει στην Τσέλσι το 2021, όμως του έδωσαν μια δεύτερη ευκαιρία.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα