Μπολόνια - Μίλαν 0-2: Διπλό με Πούλισικ! (vid)

Newsroom
Μίλαν

bet365

Εξαιρετικό ντεμπούτο για τον Πούλισικ, βρήκε δίχτυα και βοήθησε τη Μίλαν να μπει με το δεξί στη σεζόν, μιας και επικράτησε 2-0 της Μπολόνια. Δοκάρι ο Λυκογιάννης.

Με γκολ των Ζιρού και Πούλισικ η Μίλαν πέρασε με 2-0 από την έδρα της Μπολόνια και μπήκε με το δεξί στη νέα σεζόν. Το ξεκίνημα του ματς θα μπορούσε να είναι ιδανικό για τους Ροσομπλού, αλλά στη σουτάρα του Λυκογιάννη μόλις στο 1ο λεπτό η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι. Η Μίλαν ήταν ουσιαστική και στο 11′ ήρθε το γκολ!

Ο Πούλισικ βρήκε τον Ράιντερς που έκανε το γύρισμα και ο Ζιρού με πλασέ πέτυχε το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το δεύτερο γκολ. Στο 21′ ο Πούλισικ συνεργάστηκε με τον Ζιρού και με τρομερό σουτ εκτός περιοχής ο Αμερικανός διαμόρφωσε το 2-0. Η Μπολόνια στο 60′ στάθηκε ξανά άτυχη αφού είχε και δεύτερο δοκάρι, αυτή τη φορά σε σουτ του Ν’Ντόι. Δοκάρι είχε και η Μίλαν στις καθυστερήσεις με τον Λεάο.

Στο άλλο ματς της ημέρας, Τορίνο και Κάλιαρι αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα, σε ματς χωρίς πολλές φάσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα