Μπολόνια - Νάπολι: Αποδοκιμασίες στον Γκαρσιά για τις αλλαγές Κβαρατσχέλια και Όσιμεν, του τα «έχωσε» ο Νιγηριανός (vid)

Βασίλης Μπαλατσός
Γκαρθία - Οσιμέν

bet365

Οι οπαδοί της Νάπολι που ακολούθησαν την ομάδα τους στο εκτός έδρας ματς με την Μπολόνια «γιούχαραν» τον Ρούντι Γκαρσιά κατά την αλλαγή των Κβαρατσχέλια και Οσιμέν, ενώ ο Νιγηριανός του... ζήτησε και τον λόγο.

Η Νάπολι έμεινε στη «λευκή» ισοπαλία κόντρα στην Μπολόνια και δεν κατάφερε να νικήσει για τρίτη διαδοχική αγωνιστική. Ο νέος τεχνικός των πρωταθλητών Ιταλίας, Ρούντι Γκαρσιά βρίσκεται στο στόχαστρο της κριτικής και μάλιστα οι οπαδοί που ακολούθησαν την ομάδα τους τα έβαλαν με τον Γάλλο.

Οι φίλοι των Παρτενοπέι γιούχαραν τον έμπειρο κόουτς όταν έβγαλε από το παιχνίδι τα «αστέρια» της ομάδας του, Κβίτσα Κβαρατσχέλια (76') και Βίκτορ Οσιμέν (86'). Μάλιστα ο Νιγηριανός διαμαρτυρήθηκε έντονα στον προπονητή του και του είπε χαρακτηριστικά πως έπρεπε να παίξει με δυο φορ. Μετά το ματς ο Αφρικανός επιθετικός δεν έκρυβε την οργή του για τη νέα γκέλα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα