Οσιμέν: Απείλησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της Νάπολι εξαιτίας video στο επίσημο TikTok της ομάδας!

Οσιμέν: Απείλησε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της Νάπολι εξαιτίας video στο επίσημο TikTok της ομάδας!

Οσιμέν

bet365

Ένα video που ανέβηκε στο προφίλ της Νάπολι στο TikTok και... περιέπαιζε το χαμένο πέναλτι του Οσιμέν κόντρα στην Μπολόνια εξόργισε τον Νιγηριανό επιθετικό που είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον του συλλόγου του.

Έξαλλος ο Βίκτορ Οσιμέν με τη Νάπολι! Λίγες μέρες μετά το επεισόδιό του με τον Γκαρσιά, ο Νιγηριανός απειλεί να κινηθεί νομικά απέναντι στον ίδιο του τον σύλλογο. Ο λόγος; Ένα κοροϊδευτικό προς τον ίδιο video που ανέβηκε στον επίσημο λογαριασμό TikTok της ομάδας και απεικόνιζε το χαμένο του πέναλτι κόντρα στην Μπολόνια.

«Αυτό που συνέβη σήμερα στο επίσημο TikTok της Νάπολι δεν είναι αποδεκτός. Ένα video που κορόιδευε τον Βίκτορ δημοσιεύθηκε και στη συνέχεια διαγράφτηκε. Ένα σοβαρό γεγονός που προκαλεί πολύ σοβαρή ζημιά στον παίκτη και προστίθεται στη μεταχείριση που υφίσταται ο Βίκτορ το τελευταίο διάστημα μεταξύ προκλήσεων των Μέσων και fake news.

Διατηρούμε το δικαίωμα να αναλάβουμε νομικά μέτρα και οποιαδήποτε χρήσιμη πρωτοβουλία για την προστασία του», ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση του ατζέντη του Οσιμέν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα