Μίλαν: Sold out σε χρόνο ρεκόρ οι φανέλες του... τερματοφύλακα Ζιρού!

Μίλαν: Sold out σε χρόνο ρεκόρ οι φανέλες του... τερματοφύλακα Ζιρού!

Νίκος Κικίδης
giroud_gk

bet365

Ανάρπαστη έγινε η φανέλα του... τερματοφύλακα Ολιβιέ Ζιρού ανάμεσα στους φίλους της Μίλαν, οι οποίοι εξάντλησαν το απόθεμα σε χρόνο dt.

Γάντια τερματοφύλακα χρειάστηκε να φορέσει ο Ολιβιέ Ζιρού στον αγώνα απέναντι στη Τζένοα, καθώς μετά την αποβολή του Μάικ Μενιάν κλήθηκε να υπερασπιστεί την εστία της Μίλαν στα τελευταία λεπτά.

Πράγμα μάλιστα που κατάφερε και με το παραπάνω, βγαίνοντας νικητής σε τετ-α-τετ στην τελευταία φάση του αγώνα για να κρατήσει ακέραιο το προβάδισμα της ομάδας του.

Χάρη στην εντυπωσιακή του εμφάνιση η Μίλαν αποφάσισε να προσθέσει το όνομά του στη λίστα με τους τερματοφύλακες, αλλά και να διαθέσει φανέλες του προς πώληση για το κοινό!

Η «τρέλα» μάλιστα γύρω από τον τερματοφύλακα Ζιρού ήταν τέτοια που οι φανέλες του έγιναν ανάρπαστες και εξαντλήθηκαν σε χρόνο ρεκόρ από τους οπαδούς των Ροσονέρι, οι οποίοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια συλλεκτική εμφάνιση του έμπειρου φορ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα