Serie A: «Παράνομα στοιχήματα και οι Τονάλι – Τζανιόλο»

Τονάλι

bet365

«Παράνομα στοιχήματα και οι Τονάλι – Τζανιόλο, θα βγουν κι άλλα ονόματα της Serie A» τονίζει ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε τη συμμετοχή του Φατζόλι. 

Ο Νικολό Φατζόλι δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Serie A που εμπλέκεται σε παράνομο στοιχηματισμό, όπως υποστηρίζει Ιταλός δημοσιογράφος. Ο μάνατζέρ του το αρνείται, ζητώντας να ελεγχθούν όλες οι κινήσεις του λογαριασμού του, ωστόσο η Εισαγγελία συνεχίζει την έρευνα. Ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε το θέμα, ο Φαμπρίτσιο Κορόνα συνεχίζει να «αναστατώνει» το ιταλικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να ειδικεύεται στο gossip, ωστόσο φέρεται να έχει πληροφορίες που κάνουν άνω - κάτω τη Serie A.

«Θα σας πω άλλα δύο ονόματα Ιταλών παικτών, για όλα αυτά που σας αποκαλύπτω υπάρχουν μαγνητοφωνημένες συνομιλίες των παικτών, Τονάλι και Τζανιόλο. Λίγο μετά τη νέα αποκάλυψη, η αστυνομία τον συνόδευσε στην την εισαγγελία στο Μιλάνο. Ο Κορόνα δεν έμεινε εκεί, υποστηρίζοντας «Για όλα όσα λέω υπάρχουν αποδείξεις, υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες. Τις επόμενες εβδομάδες θα βγουν κι άλλα ονόματα της Serie A. Της εθνικής Ιταλίας. Ενας εκ των Τονάλι ή Τζανιόλο στοιχημάτισε και σε ματς της ομάδας του. Θα αποκαλυφθούν όλα προσεχώς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα