Γιουβέντους: Έως και οκτώ μήνες εκτός ο Φατζόλι για τα παράνομα στοιχήματα

Γιουβέντους: Έως και οκτώ μήνες εκτός ο Φατζόλι για τα παράνομα στοιχήματα

Ανδρέας Σουλάι
fagioli

bet365

Σε συμφωνία με τον εισαγγελέα του Τορίνο έφτασε η πλευρά του Νικολό Φατζόλι, με τον Ιταλό μέσο της Γιουβέντους να αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή οκτώ μηνών εκτός αγωνιστικών χώρων.

Όλο και πιο κοντά στο να μπει τέλος, σε ένα σημαντικό κομμάτι της υπόθεσης του παράνομου στοιχηματισμού, καθώς ο Νικολό Φατζόλι που ήταν το «σημείο μηδέν», φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον εισαγγελέα του Τορίνο για την ποινή που θα του επιβληθεί.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, ο 22χρονος μέσος της Γιουβέντους δεν προσπάθησε να «μπαλώσει» τα όσα έκανε, αλλά αντιθέτως έδωσε στις αρχές όλα όσα χρειάζονταν για να προχωρήσει η υπόθεση, κάτι που φαίνεται ότι θα τον ρίξει και στα... μαλακά, καθώς όπως τονίζει η «Gazzetta dello Sport», θα τιμωρηθεί με οκτώ μήνες εκτός των αγωνιστικών χώρων.

Μια ποινή που ουσιαστικά «σώζει» τον Ιταλό χαφ, καθώς υπήρξε κίνδυνος για τρία χρόνια εκτός. Η συγκεκριμένη ποινή έχει να κάνει μόνο με τον Φατζόλι, καθώς οι αρχές συνεχίζουν να ψάχνουν στοιχεία για το θέμα, με τον Σάντρο Τονάλι να βρίσκεται στα «σχοινιά», έχοντας τα περισσότερα προβλήματα τη δεδομένη στιγμή, την ώρα που η πλευρά του Νικολό Τζανιόλο αρνείται ότι ο ποδοσφαιριστής έπαιξε στοίχημα σε παιχνίδια της Ρόμα, όσο ο Ιταλός επιθετικός βρισκόταν στους «τζιαλορόσι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα