Φατζόλι στην κατάθεσή του: «Το ποσό που χρωστούσα αυξανόταν, απείλησαν να μου σπάσουν τα πόδια!»

Φατζόλι στην κατάθεσή του: «Το ποσό που χρωστούσα αυξανόταν, απείλησαν να μου σπάσουν τα πόδια!»

Νικολό Φατζόλι

bet365

«Νόμιζα ότι έπαιζα μόνο για να ξεπληρώσω τα χρέη μου», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, ο οποίος τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης για επτά μήνες.

Ο Νικολό Φατζόλι τιμωρήθηκε με επτά μήνες αποκλεισμό από τα γήπεδα, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε μεταξύ του ποδοσφαιριστή της Γιουβέντους και της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας για την υπόθεση του παράνομου στοιχήματος, στην οποία εμπλέκονται και άλλοι ποδοσφαιριστές, όπως ο Τονάλι (Νιούκαστλ).

Ο ποδοσφαιριστής των «μπιανκονέρι» έπρεπε να καταθέσει ενώπιον του γενικού εισαγγελέα Τζουζέπε Τσίνε και τα λεγόμενά του ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μέσω της Gazzetta dello Sport.

«Άρχισα να στοιχηματίζω στην Τιρεντία κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της ομάδας U21. Στην αρχή ήταν διασκεδαστικό, αλλά με την πάροδο του χρόνου βρέθηκα σε κατάσταση άγχους λόγω χρεών. Η χειρότερη περίοδος ήταν μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2023. Κατά τη διάρκεια ενός Σασουόλο - Γιουβέντους έκανα ένα λάθος και με αντικατέστησαν και έκλαψα σκεπτόμενος τα χρέη μου», δήλωσε.

«Όταν ήμουν στην Κρεμονέζε, το 2022, η μητέρα μου με συμβούλεψε να πάω σε κέντρο αποκατάστασης και πήγα αρκετές φορές. Έπαιζα ψυχαναγκαστικά κάθε αθλητικό γεγονός που έβλεπα, συμπεριλαμβανομένου του ποδοσφαίρου. Η Serie B, η Lega Pro... », σημείωσε ο νεαρός χαφ οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχει αναγκαστικές κάρτες ή φάουλ: «Μου το πρότειναν, αλλά δεν το δέχτηκα γιατί ήταν ενάντια στην ηθική μου».

Ο Φατζόλι μίλησε για τις σχέσεις του με τον Τονάλι ("με ανάγκασε να εγγραφώ σε μια ιστοσελίδα στοιχημάτων") και αρνήθηκε ότι η Γιουβέντους γνώριζε για τα στοιχήματά του: "Δεν το δέχτηκα γιατί ήταν ενάντια στις αρχές μου».

Μίλησε επίσης για το τι έπρεπε να κάνει για να παίξει. «Ζήτησα από τον Γκάτι 40.000 ευρώ, λέγοντάς του ότι τα χρειαζόμουν για να αγοράσω ένα ρολόι και ότι οι λογαριασμοί μου ήταν μπλοκαρισμένοι από τη μητέρα μου. Ο Ντραγκουσιν μου δάνεισε 40.000 ευρώ. Μερικές φορές παρέδιδα ρολόγια στους ιδιοκτήτες των πλατφορμών. Συσσώρευσα χρέη σε παράνομα γραφεία στοιχημάτων. Το ποσό που χρωστούσα αυξανόταν και δεχόμουν απειλές. Μου είπαν ότι θα μου σπάσουν τα πόδια. Νόμιζα ότι έπαιζα απλώς για να ξεπληρώσω τα χρέη».

Η ιταλική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Φατζόλι χρωστούσε 3 εκατομμύρια ευρώ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ίδιος ο 23χρονος με story στο istagram σχολίασε πως: «Σκέφτηκα να αρχίσω να ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς της Γιουβέντους κι όλους τους ποδοσφαιρόφιλους σε όλο τον κόσμο μετά το λάθος μου. Είμαι όμως, σοκαρισμένος με τις ψεύτικες ιστορίες στις εφημερίδες, γεμάτες ψεύτικες λεπτομέρειες μόνο και μόνο για να με κρίνουν. Θα διευκρινίσω σύντομα».

fagioli

fagioli

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα