Οσιμέν: Η Νάπολι «έδεσε» κι επίσημα το... θωρηκτό της έως το 2026 - Κοντά στα 130 εκατ. η ρήτρα του

Οσιμέν: Η Νάπολι «έδεσε» κι επίσημα το... θωρηκτό της έως το 2026 - Κοντά στα 130 εκατ. η ρήτρα του

osimhen_napoli_1

bet365

Και με τη... βούλα παίκτης της Νάπολι θα συνεχίσει να είναι μέχρι το 2026 ο Βίκτορ Οσιμέν, με τους Παρτενοπέι να ανακοινώνουν κι επίσημα την επέκταση της συνεργασίας με τον Νιγηριανό φορ.

Η αγαπημένη... μάσκα των Ναπολιτάνων θα παραμείνει στο «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα». Η φήμη είχε κυκλοφορήσει εδώ και κάποιον καιρό και πλέον η ανανέωση του Βίκτορ Οσιμέν στη Νάπολι είναι και επίσημη.

Όπως ανακοίνωσαν οι Παρτενοπέι ο Νιγηριανός φορ υπέγραψε νέο συμβόλαιο, που θα τον κρατήσει στην ομάδα έως το καλοκαίρι του 2026, επεκτείνοντας ουσιαστικά την παραμονή του στην ομάδα για έναν χρόνο, αφού το προηγούμενο deal των δύο πλευρών έληγε το 2025. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία περιλαμβάνει και ρήτρα αποδέσμευσης η οποία ανέρχεται κοντά στα 130 εκατομμύρια ευρώ, αφού το ενδιαφέρον για τον 24χρονο είναι πολύ μεγάλο.

Ο Οσιμέν υπήρξε ο βασικότερος ίσως πρωταγωνιστής του περυσινού πρωταθλήματος της Νάπολι, ενώ στον καιρό του στους Παρτενοπέι μετρά συνολικά 67 γκολ και 17 ασίστ σε 118 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα