Ρόμα: Ο Μουρίνιο απολύθηκε σε μια συνάντηση 25 λεπτών με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας

Ρόμα: Ο Μουρίνιο απολύθηκε σε μια συνάντηση 25 λεπτών με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της ομάδας

Newsroom
Ο Μουρίνιο φεύγει από τη Ρόμα μόνο για Τσέλσι ή Παρί

bet365

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ενημερώθηκε ότι απολύεται σε μια σύντομη συνάντηση 25 λεπτών με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Ρόμα που δεν ήταν αρχικά προγραμματισμένη.

Παραμένοντας στην ένατη θέση στη Serie A και σε μια κακή χρονιά με μόλις μία νίκη από τους τελευταίους έξι αγώνες πρωταθλήματος - συμπεριλαμβανομένων των καταδικαστικών ηττών από τις Λάτσιο και Μίλαν - η Ρόμα πήρε την απόφαση να απολύσει τον Ζοσέ Μουρίνιο, τον προπονητή που την οδήγησε στο Europa Conference League, μετά από 2,5 σεζόν.

Η απόφαση προκάλεσε έκπληξη σε ορισμένους, συμπεριλαμβανομένου προφανώς του ίδιου του Μουρίνιο, καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει το «The Athletic» η απόλυση ήρθε μετά από μια μη προγραμματισμένη συνάντηση που διήρκεσε μόλις 25 λεπτά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο θρυλικός Πορτογάλος τεχνικός συναντήθηκε με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες της Ρόμα, τον Όμιλο Friedkin, οι οποίοι τού επικοινώνησαν ότι θα αποχωρούσε άμεσα.

Η απόφαση ήταν τόσο σταθερή που ο θρύλος του συλλόγου και νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ντανιέλε Ντε Ρόσι είχε ήδη επιλεγεί ως αντικαταστάτης του «Special One». Πράγματι, ο σύλλογος έκανε την επίσημη ανακοίνωση για το ραντεβού του Ιταλού αργότερα την ίδια ημέρα.

Να αναφέρουμε ότι η κατάκτηση του Conference League το 2022 ήταν το πρώτο τρόπαιο της Ρόμα σε 14 χρόνια και το πρώτο της μετά από 60 χρόνια στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα