Μανωλάς: Η Σαλερνιτάνα περιμένει την απάντηση του Μανωλά μέχρι τη Δευτέρα

Μανωλάς: Η Σαλερνιτάνα περιμένει την απάντηση του Μανωλά μέχρι τη Δευτέρα

Newsroom
Μανωλάς

bet365

Η Σαλερνιτάνα κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Κώστα Μανωλά και θα περιμένει μέχρι τη Δευτέρα την απάντηση του Έλληνα στόπερ. Αισιοδοξία στο στρατόπεδο των Ιταλών.

Μπορεί η Βερόνα να είχε τον πρώτο λόγο και να συζητούσε με τον Κώστα Μανωλά, ωστόσο η Σαλερνιτάνα φέρεται να βρίσκεται κοντά στο «κόλπο γκρόσο» και στη μεγάλη ανατροπή.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα από την Ιταλία, η ομάδα όπου πλέον αγωνίζεται και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον άλλοτε κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού και θα περιμένει την τελική απάντηση μέχρι τη Δευτέρα. Η Σαλερνιτάνα φέρεται να προσφέρει 500.000 ευρώ για το ερχόμενο εξάμηνο, καθώς και διετές συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές να φτάνουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Στο στρατόπεδο της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι ο Μανωλάς θα πει το «ναι», καθώς στον σύλλογο βρίσκεται και ο Βάλτερ Σαμπατίνι με τον οποίο ο Έλληνας στόπερ συνεργάστηκε στη Ρόμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα