Ίντερ - Αταλάντα 4-0: Ακάθεκτοι οι Νερατζούρι

Ίντερ - Αταλάντα 4-0: Ακάθεκτοι οι Νερατζούρι

Newsroom
Ιντερ

bet365

Εντυπωσιακή η Ίντερ διέλυσε με 4-0 την Αταλάντα στο Μιλάνο και βρέθηκε στο +12 από τη Γιουβέντους.

Ακόμα ένα πάρτι, ακόμα μια μεγάλη νίκη για την Ίντερ, η οποία διέλυσε με 4-0 εντός έδρας την Αταλάντα κι έκανε σημαντικό βήμα για την επιστροφή στην κορυφή της Serie A. Oι «Νερατζούρι» βρέθηκαν στο +12 από τη Γιουβέντους και δείνχουν πως βρίσκονται σε εξαιρετικό μομέντουμ. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παράμειναν στο -2 από την τετράδα.

Ο Σαρλ ντε Κετελάρε σημείωσε γκολ μόλις στο 9', όμως η παρέμβαση του VAR έφερε και την ακύρωση του τέρματος. Η Ίντερ πίεσε και στο 26' ο Ματέο Νταρμιάν της έδωσε προβάδισμα. Οι Νερατζούρι ήταν καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου βρήκαν γκολ με τον Λαουτάρο Μαρτίνες. Μάλιστα, έγινε ο έβδομος Αργεντινός που σπάει το φράγμα των 100 γκολ στη Serie A και ο τρίτος της Ίντερ (Νίερς και Μάουρο Ικάρντι). Ο Ντι Μάρκο στο 54' μετά το χαμένο πέναλτι του Λαουτάρο πέτυχε το 3-0 και ο Φρατέζι στο 71΄ σφράγισε μια εντυπωσιακή νίκη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα