Η Νάπολι προειδοποιεί την Παρί Σεν Ζερμέν για τον αντι- Μπαπέ Κβαρατσχέλια

Newsroom
Κβαρατσχέλια γκολ

bet365

Η Νάπολι δεν έχει καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια που έχει τεθεί ως προτεραιότητα από την Παρί Σεν Ζερμέν για να καλύψει το κενό του Κιλιάν Μπαπέ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν ετοιμάζεται να αλλάξει εποχή. Μετά από επτά χρόνια που πέρασε με τη φανέλα των Παριζιάνων, ο Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος μόλις επισημοποίησε την αποχώρησή του, θα αφήσει τον σύλλογο της πρωτεύουσας της Γαλλίς τον ερχόμενο Ιούνιο για να ενταχθεί -εκτος συγκλονιστικό απροόπτου- στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι Παριζιάνοι λοιπόν αποχωρίζονται τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας και αναζητούν τον ιδανικότερο αντικαταστάτη του και όπως φαίνεται τον έχουν βρει στο πρόσωπο του Κβίτσα Κβαρατσχέλια!

Ο Λουίς Κάμπος και οι ομάδες του είχαν θέσει τον Γεωργιανό σταρ της Νάπολι ως προτεραιότητα της μεταγραφικής περιόδου του επόμενου καλοκαιριού. Ωστόσο, η La Gazzetta Dello Sport σημειώνει ότι οι Παρτενοπέι θέλουν ένα ποσό μεταξύ 100 και 120 εκατομμυρίων ευρώ για να τον παραχωρήσουν κι έτσι το πρότζεκτ για την Παρί δυσκολεύει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «FootMercato» η ιταλική ομάδα δεν έχει πρόθεση να αποχωριστεί τον 23χρονο αριστερό τη εξτρέμ ο οποίος έχει συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2027.

 

SERIE A Τελευταία Νέα