Μίλαν - Κάλιαρι 5-1: Επιστροφή στις νίκες με «πεντάρα»

milan_serie_a

bet365

Η Μίλαν επέστρεψε στα τρίποντα, καθώς συνέτριψε την Κάλιαρι στο «Σαν Σίρο» με το ευρύ 5-1. Σε δύσκολη θέση η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Η Μίλαν «ξέσπασε» στην Κάλιαρι. Οι Ροσονέρι μετά από τέσσερα ματς στη Serie A με απολογισμό δυο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες επέστρεψαν στις νίκες, καθώς διέλυσαν την Κάλιαρι στο «Σαν Σίρο» με 5-1. Στο +3 από την επικίνδυνη θέση και τη 18η Ουντινέζε το σύνολο του Κλαούντιο Ρανιέρι. Έμεινε στον πάγκο ο διεθνής Έλληνας στόπερ, Παντελής Χατζηδιάκος.

Οι Μιλανέζοι προηγήθηκαν στο 36' με πλασέ του Μπενασέρ από το ύψος του πέναλτι και στο 50’ ο Λεάο σημάδεψε το δοκάρι. Στο 59' ο Λεάο με υπέροχη κάθετη βρήκε τον Πούλισικ, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Σκουφέτ και διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του.

Στο 63’ η Κάλιαρι μπήκε και πάλι στο ματς, όταν ο Ντεϊόλα έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Νάντεζ με πλασέ από κοντά μείωσε σε 2-1. Στο 74' ο Ρέιντερς επανέφερε τη διαφορά των δυο γκολ με εξαιρετικό μακρινό σουτ.

Στο 80' η Κάλιαρι είχε δοκάρι με τον Σομουρόντοφ και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Λεάο έκανε το 4-1. Στο 87' ο Πούλισικ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το τελικό 5-1.

Μίλαν: Σπορτιέλο, Καλουλού, Γκάμπια(46’ Τομόρι), Τιό, Φλορέντσι(68’ Ερναντέζ), Μπενασέρ(84’ Πομπέγκα), Μούσα, Ρέιντερς, Πούλισικ, Τσουκουέζε(46’ Λεάο), Ζιρού(46’ Οκαφόρ)

Κάλιαρι: Σκουφέτ, Μίνα(88’ Βιετέσκα), Ομπέρ, Ντοσένα(75’ Άτσι), Τσάπα, Πράτι, Σουλεμάνα, Ντεϊόλα(76’ Οριστάνιο), Νάντεζ(75’ Λαπαντούλα), Λουβούνμπο, Σομουρόντοφ(82’ Μουτάντουα)

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα