Παυλίδης: Ψηλά στη λίστα της Λάτσιο

Παυλίδης

bet365

Μπενφίκα, Σεβίλλη και τώρα Λάτσιο, ο Βαγγέλης Παυλίδης είναι hot όνομα, αφού μεγάλες ομάδες της Ευρώπης θέλουν να τον αποκτήσουν.

Το ενδεχόμενο ο Βαγγέλης Παυλίδης να φορέσει τη φανέλα της Μπενφίκα έγινε πρώτο θέμα στην Πορτογαλία, μιας και οι «Αετοί» επιθυμούν διακαώς την απόκτησή του. Ο Έλληνας επιθετικός μετά την εντυπωσιακή του σεζόν στην Άλκμααρ έχει μπει στη λίστα αρκετών ομάδων της Ευρώπης, αφού εκτός από την Μπενφίκα και τη Σεβίλλη, είναι και η Λάτσιο που τον θέλει. Οπως αποκάλυψε η «Gazzetta dello Sport», ο Ιγκόρ Τούντορ ζήτησε από τη διοίκηση του συλλόγου την απόκτηση του 25χρονου, αν και η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, μιας και οι απαιτήσεις της Αλκμααρ είναι υψηλές. Ο Κροάτης τεχνικός επέμεινε, αφού ελπίζει πως με τον Έλληνα φορ θα βρει το εύκολο γκολ. Ο Παυλίδης τη φετινή σεζόν με την ΑΖ σημείωσε 33 γκολ και έδωσε 6 ασίστ σε 46 εμφανίσεις του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα