Φιορεντίνα: Οι ultras τα...έψαλαν στους παίκτες - «Σεβαστείτε τη φανέλα μας» (vid)

fiorentina_ultras

bet365

Λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League, και παρά τη νίκη στην έδρα της Αταλάντα, οι οργανωμένοι οπαδοί της Φιορεντίνα εξέφρασαν την απογοήτευσή τους προς τους παίκτες της ομάδας τους.

Τι κι αν έκλεισε τη σεζόν με «διπλό» στο Μπέργκαμο και χαμόγελα. Τι κι αν πήρε το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Η «πληγή» των χαμένων τελικών για τη Φιορεντίνα δεν μπορεί να κλείσει. Οι Βιόλα έχουν ηττηθεί σε τρεις τελικούς τον τελευταίο έναν χρόνο, με αποκορύφωμα φυσικά αυτόν της «OPAP Arena» απέναντι στον Ολυμπιακό, κάτι που οι οπαδοί της δυσκολεύονται να αποδεχθούν.

Μάλιστα, οι ultras της Φιορεντίνα είχαν μια έντονη συζήτηση με τους παίκτες τους μετά το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς. Οι ποδοσφαιριστές των Βιόλα κατευθύνθηκαν προς το πέταλο και τα... άκουσαν από τους οπαδούς τους που τραγουδούσαν δυνατά «Σεβαστείτε τη φανέλα μας».

Οι παίκτες παρέμειναν σιωπηλοί στο κράξιμο, με τον αρχηγό Μπιράγκι να δηλώνει μετά το παιχνίδι: «Δεν ήταν τα καλύτερα λόγια αυτά που μας είπαν αλλά πρέπει να μείνουν μεταξύ μας. Πρέπει πάντα να τιμάμε τη φανέλα της Φιορεντίνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα