Φιορεντίνα: Ανακοίνωσε Παλαντίνο

Φιορεντίνα: Ανακοίνωσε Παλαντίνο

Παλαντινο

bet365

H Φιορεντίνα ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ιταλού προπονητή, Ραφαέλε Παλαντίνο, ως αντικαταστάτη του Βιτσέντζο Ιταλιάνο.

Η εποχή του Ραφαέλε Παλαντίνο στη Φιορεντίνα ξεκίνησε. Λίγες μέρες μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Conference League και το «αντίο» του Βιντσέτζο Ιταλιάνο ύστερα από τρία χρόνια οι Βιόλα ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 40χρονου τεχνικού. O Ιταλός κόουτς έβαλε την υπογραφή του σε διετές συμβόλαιο, ήτοι έως το 2026.

Ο Παλαντίνο ανέλαβε τη Μόντσα στην πρώτη της χρονιά στη Serie A και την καθοδήγησε την τελευταία διετία. Στο πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε η ομάδα του νέου κόουτς της Φιορεντίνα είχε απολογισμό 11 νίκες, 12 ισοπαλίες, 15 ήττες και τερμάτισε στη 12η θέση του Καμπιονάτο.

«Λίγες μέρες μετά το τέλος της σεζόν, με την πρόθεση να σχεδιάσω την επόμενη όσο το δυνατόν καλύτερα, είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που μπορώ να καλωσορίσω τον Ραφαέλε Παλαντίνο ως νέο προπονητή μας, ο οποίος πιστεύει ακράδαντα στο έργο μας. Τόσο που μας επέλεξε παρά τις πολυάριθμες προσφορές που έλαβε. Ελπίζω ότι χάρη στον ενθουσιασμό του, τη φιλοδοξία του και την έντονη αφοσίωσή του στη δουλειά, όλοι μαζί θα μπορέσουμε να επιτύχουμε σημαντικές ικανοποιήσεις», ανέφερε ο πρόεδος των Βιόλα, Ρόκο Κομίσο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα