Μίλαν: Θέλει δανεικό τον Λουκάκου, δεν... ψήνεται η Τσέλσι

lukaku_roma_1

bet365

Η Μίλαν έχει κάνει κίνηση για το δανεισμό του Ρομελού Λουκάκου αλλά η Τσέλσι δεν φαίνεται να... ψήνεται για την εν λόγω προοπτική.

Με την αποχώρηση του Ολιβιέ Ζιρού, η Μίλαν έχει βγει στην αγορά για την εύρεση του βασικού της στάικερ. Ετσι, έχει στρέψει την προσοχή της στον Ρομελού Λουκάκου, σύμφωνα με τον Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Οι ροσονέρι, έχουν εξαιρετικές σχέσεις με την Τσέλσι και σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ έχουν ρωτήσει για τον ενδεχόμενο δανεισμό του Βέλγου επιθετικού.

Ωστόσο, οι μπλε έχουν ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι ανοιχτοί σ' άλλον δανεισμό του. Αυτή η εξέλιξη φέρνει τη Μίλαν σε δύσκολη θέση καθώς καλείται να σχεδιάσει τα επόμενα βήματά της.

Εκτός από τη Μίλαν, ενδιαφέρον για τον Λουκάκου έχει εκδηλώσει και η Νάπολι. Ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Λουκακού, θέλει τον παίκτη, αλλά κι αυτό το ενδεχόμενο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να υλοποιηθεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα