Γκρίνγουντ: Τρεις σύλλογοι μάχονται για τον επιθετικό της Γιουνάιτεντ

Newsroom
mason_greenwood

bet365

Τρεις ιταλικοί σύλλογοι οδηγούν την κούρσα για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Μέισον Γκρίνγουντ.

Λάτσιο, Γιουβέντους και Νάπολι ανταγωνίζονται για την απόκτηση του Μέισον Γκρίνγουντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, αντιμετωπίζουν ανταγωνισμό από συλλόγους στη Γερμανία, την Ισπανία και την Πορτογαλία για τον νεαρό επιθετικό, ο οποίος πέρασε την περασμένη σεζόν ως δανεικός στη Χετάφε [πετυχαίνοντας 10 γκολ].

Το ενδιαφέρον της Λάτσιο για τον Γκρίνγουντ είναι ιδιαίτερα έντονο, ενώ η προτίμηση της Γιουνάιτεντ είναι να πουλήσει τον επιθετικό για να συγκεντρώσει κεφάλαια για τις καλοκαιρινές μεταγραφικές μεταγραφές της.

Ο 22χρονος δεν έχει αγωνιστεί με τους Red Devils από τον Ιανουάριο του 2022, όταν συνελήφθη και στη συνέχεια κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, έλεγχο και καταναγκαστική συμπεριφορά και επίθεση που προκάλεσε σωματική βλάβη. Ενώ αυτές οι κατηγορίες αποσύρθηκαν, ο παίκτης παρέμεινε σε αναστολή από τη Γιουνάιτεντ ενώ ο σύλλογος διεξήγαγε εσωτερική έρευνα.

Η Γιουνάιτεντ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Γκρίνγουντ δεν έπρεπε να παίξει ξανά για το club –μετά τις αντίδρασεις όταν σχεδίαζαν να τον επαναφέρουν– αλλά αυτή η απόφαση ελήφθη από τον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο Ρίτσαρντ Άρνολντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα