Ρόμα: Ανανέωσε τον Ντε Ρόσι ως το 2027!

Ρόμα: Ανανέωσε τον Ντε Ρόσι ως το 2027!

Newsroom
Ντε Ρόσι

bet365

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Ρόμα και θα βρίσκεται στον πάγκο της έως τον Ιούνιο του 2027.

Η Ρόμα ανακοίνωσε επίσημα την επέκταση της συνεργασίας της με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι έως τον Ιούνιο του 2027.

Ο θρύλος της ομάδας ανέλαβε τα ηνία μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο στις 16 Ιανουαρίου. Κάθισε στον πάγκο σε 26 αγώνες αυτή τη σεζόν, φτάνοντας στον ημιτελικό του Europa League και στην έκτη θέση της Serie A, έχοντας 14 νίκες, έξι ισοπαλίες και έξι ήττες.

Οι ιδιοκτήτες του Ομίλου Friedkin «δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι» να χτίσουν ένα μακροπρόθεσμο project με τον Ντε Ρόσι συνεχίζοντας την συνεργασία που έχει με «αυτή την ομάδα, την ομάδα του, τη Ρόμα».

Ο Ντε Ρόσι γεννήθηκε και ανατράφηκε στην ακαδημία νέων της Ρόμα, υποστηρίζοντας τον σύλλογο από την παιδική του ηλικία και κλείνει τα 41 τον επόμενο μήνα. Είχε μια σύντομη περίοδο με την Μπόκα Τζούνιορς το 2019 πριν κρεμάσει τα παπούτσια του τον Ιανουάριο του 2020 για να ξεκινήσει προπονητική καριέρα. Εργάστηκε υπό τον Ρομπέρτο ​​Μαντσίνι για την ομάδα της Ιταλίας που κέρδισε το EURO 2020 και στη συνέχεια είχε μια σύντομη εμπειρία ως προπονητής της ΣΠΑΛ της Serie B το 2022-23.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα