Νικολάου: Κλείνει στην Παλέρμο

Νικολάου

bet365

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σιρά η Παλέρμο πλησιάζει σε οριστικό «deal» με τη Σπέτσια για τη μεταγραφή του Δημήτρη Νικολάου.

Ο Δημήτρης Νικολάου είναι έτοιμος να αφήσει τη Σπέτσια, όμως φαίνεται πως θα παραμείνει κάτοικος Ιταλίας. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Νικολό Σιρά η Παλέρμο της Serie B είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό, με το «deal» των δυο πλευρών να κλείνει στα δυο εκατομμύρια ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ ο 25χρονος στόπερ έχει ήδη συμφωνήσει σε συμβόλαιο έως το 2028. Ο Νικολάου αγωνίζεται στην Ιταλία από το καλοκαίρι του 2019, όταν αποκτήθηκε από την Έμπολι, ενώ είναι στη Σπέτσια από το 2021, όντας πλέον και ο πρώτος αρχηγός της.

Ο ύψους 1.88 μ. σέντερ μπακ προέρχεται από γεμάτη σεζόν με 34 εμφανίσεις στη Serie B, ενώ συνολικά με τη Σπέτσια έχει 112 συμμετοχές.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα