Πογκμπά: «Δεν έχω τελειώσει, κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στο γήπεδο»

Πογκμπά: «Δεν έχω τελειώσει, κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στο γήπεδο»

Newsroom
Ο Πογκμπά με τη φανέλα της Γιουβέντους

bet365

Ο Πολ Πογκμπά κρατούσε σιγή ιχθύος για το μέλλον του μετά τον αποκλεισμό του από το ποδόσφαιρο για την υπόθεση ντόπινγκ, αλλά έλυσε τη σιωπή του και δήλωσε ότι παραμένει παίκτης της Γιουβέντους!

Ο Πολ Πογκμπά τιμωρήθηκε με τετραετή αποκλεισμό, επειδή βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τον αγώνα της Γιουβέντους με την Ουντινέζε στις 23 Αυγούστου. Αυτή η τιμωρία σημαδεύει την καριέρα του 30χρονου, του οποίου η αποχώρηση από τον επαγγελματικό αθλητισμό είχε ήδη συζητηθεί από το θετικό τεστ τεστοστερόνης.

Από την επιστροφή του στους «Μπιανκονέρι» το καλοκαίρι του 2022, ο Γάλλος έχει αγωνιστεί σε μόλις 12 παιχνίδια (συνολικά 113 λεπτά - 1 ασίστ), αλλά παραμένει κατ' ουσίαν παίκτης των Ιταλών. Κατά την επίσκεψή του στη Γερμανία για να στηρίξει την εθνική Γαλλίας, μίλησε για πρώτη φορά στον ιταλικό Τύπο για τη μακρόχρονη αποβολή του από το άθλημα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που αισθάνομαι την αγάπη του κόσμου, σήμερα ήρθα να δω τον αγώνα της Γαλλίας, είδα τους οπαδούς, ένιωσα μια μεγάλη αγάπη, με έκανε πολύ χαρούμενο γιατί έχω μείνει μακριά από το γήπεδο για λίγο καιρό, να ακούω τον κόσμο να τραγουδάει το όνομά μου, είναι μεγάλη χαρά», ξεκίνησε στο Sky Sport.

«Αν δεν έχετε δει κάποια από τις συνεντεύξεις μου όπου λέω ότι αποσύρομαι, είναι επειδή δεν το κάνω, γιατί νιώθω ακόμα ποδοσφαιριστής. Θέλω να πολεμήσω αυτή την αδικία», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Ο Πογκμπά δεν έχει τελειώσει, ο Πογκμπά είναι εδώ και όσο δεν με βλέπετε να λέω ότι έχω τελειώσει, μην ανησυχείτε. Αισθάνομαι σαν ένα παιδί που θέλει να γίνει επαγγελματίας. Προπονούμαι, κάνω ό,τι μπορώ για να επιστρέψω στο γήπεδο».

Εν αναμονή της απόφασης του Αθλητικού Διαιτητικού Δικαστηρίου μετά την έφεση κατά της μακράς αποβολής του, ο Πολ Πογκμπά επιμένει επίσης ότι παραμένει παίκτης της Γιουβέντους μέχρι το 2026. «Έχω συμβόλαιο, αλλά δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω με τον διευθυντή ή τον προπονητή. Υπάρχει σιωπή εκεί. Νομίζω ότι περιμένουν το αποτέλεσμα της έφεσης, αλλά πρέπει να τους ρωτήσεις».

Ο Πολ Πογκμπά δεν έχει πει την τελευταία του λέξη για το μέλλον του...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα