Ρόμα: Αποσύρθηκε η φανέλα των Τζιαλορόσι που θύμιζε... Λάτσιο λόγω «θύελλας» αντιδράσεων

ρομα φανελα αποσυρση

bet365

Η νέα φανέλα που λάνσαρε η Ρόμα σε συνεργασία με την Adidas αποσύρθηκε άρον άρον μετά τις αντιδράσεις που οδήγησαν στο να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου, ο οποίος κινδυνεύει και με νομικές κυρώσεις.

«Θύελλα» αντιδράσεων προκλήθηκε στα social media μετά την παρουσίαση της νέας φανέλας που δημιούργησε η Ρόμα μαζί με τον χορηγό της, την Adidas. Τα χρώματα της φόρμας θύμιζαν εκείνα της Λάτσιο, αφήνοντας έκπληκτους τους φιλάθλους των Τζιαλορόσι που δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι από όλες τις επιλογές που θα μπορούσαν να κάνουν, διάλεξαν κάτι το οποίο παραπέμπει στην εμφάνιση των... αιωνίων αντιπάλων τους.

Μετά την παρέμβαση του Νταν Φρέντκιν, η φανέλα αποσύρθηκε από όλα τα καταστήματα στα οποία είχε σταλεί και δεν θα φορεθεί ούτε από τους παίκτες, για τους οποίους προοριζόταν.

Οι Ρωμαίοι όμως δεν έμειναν εκεί, καθώς αναζήτησαν τον υπεύθυνο αυτής της παταγώδους αποτυχίας, καταλήγοντας στον υπεύθυνο μάρκετινγκ του συλλόγου, Μάικλ Γουόντελ. Ο Αμερικανός ήταν αυτός που ενέκρινε το σχέδιο και πλέον έχει τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Το «φάουλ» στο οποίο εκείνος υπέπεσε ήταν τόσο σοβαρό κατά τη γνώμη των ιθυνόντων της Ρόμα, που είναι αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά ώστε να κατευνάσουν τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, με την κατηγορία της «ζημίας στην εικόνα της ομάδας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα