Ίντερ: Επίσημα παίκτης των Νερατζούρι ο Ζιελίνσκι

Νίκος Κικίδης
zielinski

bet365

Μεταγραφών συνέχεια στην Ίντερ, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Πιοτρ Ζιελίνσκι που έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι από τη Νάπολι.

Σημαντική ενίσχυση για την Ίντερ στον χώρο της μεσαίας γραμμής! Όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και αρκετό διάστημα, οι Νερατζούρι είχαν δώσει τα χέρια με τον Πιότρ Ζιελίνσκι για την έναρξη της συνεργασίας τους, η οποία απέκτησε πλέον κι επίσημη μορφή.

Ο Πολωνός μέσος αποφάσισε να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Νάπολι κι έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι, προτού συμφωνήσει με την Ίντερ για συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Κάπως έτσι ο 28χρονος έθεσε τέλος σε μια οκταετή πορεία με τη φανέλα της Νάπολι και δήλωσε έτοιμος για ένα νέο ταξίδι στο Μιλάνο και τον ιταλικό Βορρά.

Την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο ο Πολωνός κατέγραψε συνολικά 35 συμμετοχές με τη φανέλα της Νάπολι με απολογισμό τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα