Ίντερ: H Τζένοα που θέλει τον Κοτάρσκι πούλησε τον βασικό της τερματοφύλακα

Βασίλης Μπαλατσός
martinez

bet365

Η Τζένοα που έχει ψηλά στη λίστα της τον Ντομινίκ Κοτάρσκι πούλησε τον βασικό τερματοφύλακα της, Γιόσεπ Μαρτίνεθ, στην Ίντερ.

Η πρωταθλήτρια Ίντερ απέκτησε τον τερματοφυλάκα που θα πλαισιώσει τον Γιαμ Ζόμερ στον «άσο». Οι Νερατζούρι ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή του Γιόσεπ Μαρτίνεθ από τη Τζένοα και ανακοίνωσαν την προσθήκη του 26χρονου πορτιέρε, ο οποίος υπέγραψε μέχρι το καλοκαίρι του 2029.

Οι Ροσομπλού καρπώθηκαν από το deal 13,5 εκατομμύρια από το deal και κινούνται στην αγορά για τον αντικαταστάτη του. Θυμίζουμε πως οι Γενοβέζοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Ντομινίκ Κοτάρσκι.

Ο Μαρτίνεθ ήταν ο βασικός τερματοφύλακας της Τζένοα την περασμένη σεζόν, αγωνίστηκε σε 36 από τις 38 αγωνιστικές της Serie A και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε οκτώ αναμετρήσεις.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα