Σουνάς: Έκλεισε η μεταγραφική του στην Αβελίνο

Ο Σουνάς σκόραρε στην ήττα της πρωταθλήτριας Καταντζάρο από την Ποτέντζα

bet365

Ο Δημήτρης Σουνάς φαίνεται πως έχει βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, θα συνεχίσει στην Αβελίνο.

Ο Δημήτρης Σουνάς φαίνεται πως πήρε την απόφαση για το επόμενο βήμα της καριέρας του, αφού σύμφωνα με ιταλικά μέσα, τόσο εκείνος όσο και η ομάδα του Καταντζάρο έχουν δώσει τα χέρια με την Αβελίνο για να πάρει μεταγραφή εκεί.

Ο 29χρονος Έλληνας κεντρικός μέσος είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την ομάδα του, ωστόσο εκείνη συναίνεσε τελικά να τον παραχωρήσει στην ομάδα της τρίτης κατηγορίας, από την οποία παλαιότερα είχε περάσει άλλος ένας Έλληνας, ο Νίκος Αναστόπουλος.

Ο Σουνάς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο δύο ετών με οψιόν για ακόμη ένα. Την περασμένη σεζόν κατέγραψε 37 συμμετοχές με την Καταντζάρο σκοράροντας τρία γκολ και δίνοντας πέντε ασίστ στα περισσότερα από 2.000 λεπτά που αγωνίστηκε, στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα του φτάνοντας και μέχρι και στα Play Off ανόδου της Serie B.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα