Ιμπραΐμοβιτς: Ο γιος του υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μίλαν

Ιμπραΐμοβιτς: Ο γιος του υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο με τη Μίλαν

Newsroom
ibra

bet365

Ο γιος του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Μαξιμίλιαν, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην πρώην ομάδα του πατέρα του, τη Μίλαν.

Ο 17χρονος Μαξιμίλιαν Ιμπραΐμοβιτς θα αγωνίζεται πιθανότατα με την ομάδα νέων της Μίλαν την επόμενη σεζόν, καθώς υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τους Μιλανέζους και έχει στόχο να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του.

Ο Ίμπρα ο οποίος έπαιξε επίσης στην Μπαρτσελόνα, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ανακοίνωσε πέρυσι την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο και τώρα είναι σύμβουλος των «ροσονέρι», αφού ολοκλήρωσε την καριέρα του στην ιταλική ομάδα.

Σημείωσε 93 γκολ σε 163 παιχνίδια κατά τη διάρκεια δύο περιόδων στην ομάδα του Μιλάνου βοηθώντας την να κατακτήσει τους τίτλους της Serie A το 2011 και το 2022.

Ο πρώην διεθνής Σουηδός Ιμπραΐμοβιτς σημείωσε 511 γκολ στην καριέρα του και κατέκτησε 34 τρόπαια - συμπεριλαμβανομένων 12 τίτλων πρωταθλήματος.

Σε μια καριέρα που ξεκίνησε τον... περασμένο αιώνα, ο 42χρονος ήταν υποψήφιος για τη Χρυσή Μπάλα 11 φορές και το «φορτίο» του Μαξιμίλιαν τεράστιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα