Παναθηναϊκός: Η Μπολόνια που ενδιαφερόταν για τον Ιωαννίδη πήρε σέντερ φορ με 15 εκατ. ευρώ!

Newsroom
bolonia

bet365

Η Μπολόνια, που ήθελε να αποκτήσει τον Φώτη Ιωαννίδη, ανακοίνωσε την αγορά του Ολλανδού, Τις Νταλίνγκα, αντί 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Μπολόνια που ενδιαφερόταν να εντάξει στο ρόστερ της τον Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε την αγορά σέντερ φορ με 15 εκατομμυρίων ευρώ.

Πρόκειται για τον 23χρονο Ολλανδό, Τις Νταλίνγκα, ο οποίος αγωνιζόταν στην Τουλούζ και με τη μεταγραφή του οι «ροσομπλού» έκλεισαν το κενό που είχε δημιουργηθεί στην κορυφή της επίθεσης με την πώληση του Γιόσουα Ζίρκζεϊ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο ιταλικός σύλλογος παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του Έλληνα φορ αλλά η υπόθεση του δεν προχώρησε και κινήθηκε για την απόκτηση του Νταλίνγκα.

Ο Ολλανδός αγωνιζόταν δύο χρόνια για την Τουλούζ μέσα στα οποία μέτρησε 86 εμφανίσεις σκοράροντας 37 γκολ και μοιράζοντας 8 ασίστ.

Με τις επιδόσεις του στη Ligue 1 κέρδισε τη μεταγραφή του στη Μπολόνια και του χρόνου θα αγωνιστεί στο Champions League με τους Ιταλούς.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα