Ρόμα: Παρουσίασε το νέο της γήπεδο και οι εικόνες εντυπωσιάζουν

Ρόμα: Παρουσίασε το νέο της γήπεδο και οι εικόνες εντυπωσιάζουν

Newsroom
roma_new_stadium

bet365

Εντυπωσιακά είναι τα πλάνα του νέου γηπέδου της Ρόμα, καθώς η διοίκηση της ομάδας συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Ρώμης για να συζητήσουν το εν λόγω έργο.

Η Ρόμα θέλει να αποκτήσει το δικό της «σπίτι» και, η αλήθεια είναι, ότι οι εικόνες του νέου της γηπέδου είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές.

Ο αντιπρόεδρος, Ράιαν Φρίντκιν, μαζί με την CEO της ομάδας, την Ελληνίδα Λίνα Σουλούκου, συναντήθηκαν την Τετάρτη (24/07) με τον δήμαρχο της πόλης για να συζητήσουν από κοντά τα σχέδια του νέου γηπέδου, ενώ αυτό που χαρακτήρισε τη συνάντηση ήταν ο κοινός ενθουσιασμός για τον καινοτόμο χαρακτήρα του έργου.

Και πώς να μην είναι έτσι, άλλωστε, αφού πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο γήπεδο με αρχιτεκτονική εμπνευσμένη από την κλασική ρωμαϊκή εποχή που με την ολοκλήρωσή του θα κοσμήσει την ιταλική πρωτεύουσα. Οι εργασίες για την ανέγερσή του συνεχίζονται αδιάκοπα, καθώς η ομάδα θέλει να το εγκαινιάσει πριν τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την ίδρυσή της, το 2027.

Ένα από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στη βιντεοπαρουσίαση της εγκατάστασης, την οποία δημοσίευσε στα social media η ομάδα, είναι το πέταλο που θα φιλοξενεί τους πιο... παθιασμένους οπαδούς. Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ράιαν Φρίντκιν, η «Curva Sud» θα είναι η μεγαλύτερη από κάθε γήπεδο της Ευρώπης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα