Μίλαν: Απίστευτη ατυχία με Σπορτιέλο λόγω... πολυελαίου

Μίλαν: Απίστευτη ατυχία με Σπορτιέλο λόγω... πολυελαίου

Newsroom
sportiello

bet365

Ο Μάρκο Σπορτιέλο της Μίλαν ετοιμαζόταν να πάρει χρόνο συμμετοχής, αλλά τελικά θα μείνει εκτός για 2-3 μήνες εξαιτίας τραυματισμού του από... πολυέλαιο!

Πόση ατυχία να αντέξει ο Μάρκο Σπορτιέλο; Ο δεύτερος τερματοφύλακας της Μίλαν κατάφερε να... κόψει τον τένοντα σε δάχτυλο του χεριού του, μετά από ατύχημα στο ξενοδοχείο που φιλοξενούνται οι Ροσονέρι, στις ΗΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ιταλός τερματοφύλακας ετοιμαζόταν να πάρει χρόνο συμμετοχής στα φιλικά της Μίλαν, η οποία πραγματοποιεί την καλοκαιρινή της προετοιμασία στις ΗΠΑ. Ωστόσο, στην προσπάθειά του να βγάλει την... μπλούζα του στο ξενοδοχείο της ομάδας, χτύπησε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού του χεριού στον πολυέλαιο του δωματίου!

Όπως ενημέρωσε η Μίλαν, το κόψιμο ήταν πολύ πιο σοβαρό, καθώς ο 32χρονος τερματοφύλακας υπέστη ρήξη τένοντα στο μεσαίο του δάχτυλο και αναμένεται να χειρουργηθεί στις ΗΠΑ, ενώ το διάστημα απουσίας του υπολογίζεται αρχικά σε 2-3 μήνες.

Η Μίλαν πλέον θα κοιτάξει στο μεταγραφικό παζάρι προς αναζήτηση αντικαταστάτη του άτυχου Σπορτιέλο, ο οποίος ήταν ο δεύτερος τερματοφύλακας των Ροσονέρι πίσω από τον Μενιάν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα