Αταλάντα: «Πλήγμα» με Σκαμάκα, νοκ άουτ για τουλάχιστον έξι μήνες με ρήξη χιαστού

Αταλάντα: «Πλήγμα» με Σκαμάκα, νοκ άουτ για τουλάχιστον έξι μήνες με ρήξη χιαστού

Newsroom
ΣΚΑΜΑΚΑ

bet365

Ο Τζιανλούκα Σκαμάκα της Αταλάντα υπέστη ρήξη χιαστού και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον έξι μήνες.

Επιβεβαιώθηκαν τα δυσάρεστα για τον Τζιανλούκα Σκαμάκα. Ο Ιταλός φορ της Αταλάντα δεν γλίτωσε τελικά τον σοβαρό τραυματισμό, καθώς σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας ο 25χρονος επιθετικός υπέστη ρήξη χιαστού στο γόνατο και θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για τουλάχιστον έξι μήνες.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Σκαμάκα υποβλήθηκε σε μαγνητική από την οποία φάνηκε και το σοβαρό πρόβλημα που αποκόμισε στο φιλικό παιχνίδι με την Πάρμα. Ο Ιταλός φορ της «Ντέα» θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες με την επιστροφή του να υπολογίζεται στα μέσα του Φλεβάρη του 2025.

Φυσικά ο Ιταλός φορ θα χάσει μέσα σε αυτό το διάστημα και το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την αναμέτρηση αυτή να είναι προγραμματισμένη για τις 14 Αυγούστου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα