Αταλάντα, Γκασπερίνι: «Ο Κουπμάινερς έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γιούβε, δε θέλει να προπονηθεί μαζί μας»

Newsroom
Αταλάντα, Γκασπερίνι: «Ο Κουπμάινερς έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γιούβε, δε θέλει να προπονηθεί μαζί μας»

bet365

Ο Ολλανδός χαφ Τέουν Κουπμάινερς θέλει να μετακομίσει στο Τορίνο και τη Γιουβέντους και αρνείται να προπονηθεί με την Αταλάντα!

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι σχέσεις Αταλάντα και Τέουν Κουπμάινερς οδηγούνται στα άκρα, με τον σύλλογο να αισθένται πως ο Ολλανδός χαφ τον εκβιάζει!Από τα μέσα του χειμώνα είναι γνωστό ότι ο μέσο της Αταλάντα είναι ο κορυφαίος μεταγραφικός στόχο της Γιουβέντους για το καλοκαίρι. Καθώς πλησιάζουμε στις τελευταίες εβδομάδες της εν λόγω μεταγραφικής περιόδου ο Ολλανδός κάνει τα πάντα για να μετακομίσει στο Τορίνο.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Eco di Bergamo, ο προπονητής των Μπεργκαμάσκι, Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, περιέγραψε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στον σύλλογο για τον Κουπμάινερς δηλώνοντας ξεκάθαρα την απογοήτευσή του. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Ο Κουπμάινερς έχει ήδη συμφωνήσει με τη Γιούβε, δεν θέλει να προπονηθεί μαζί μας. Είναι αγχωμένος, λέει. Δεν θα παίξει άλλο και θα μείνει εκτός», ενόψει του αγώνα του Σούπερ Καπ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα