Μανδάς: Περιμένει πρόταση 20 εκατ. ευρώ η Λάτσιο από κλαμπ της Premier League λένε οι Ιταλοί

mandas_lazioooo
Σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, η Λάτσιο αναμένει προσφορά που θα φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ για τον Χρήστο Μανδά από ομάδες της Premier League.

Η ιταλική «Corriere dello Sport» ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως η Λάτσιο περιμένει να φτάσει στα χέρια της πρόταση για τον Χρήστο Μανδά, η οποία μάλιστα θα φτάνει τα 20 εκατ. ευρώ. Η προέλευσή της δεν έχει ακόμα αποσαφηνιστεί με ακρίβεια.

Ωστόσο σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα το πιθανότερο είναι εκείνη η πρόταση να έρθει από την Premier League με τις Γουλβς και Σαουθάμπτον να είναι οι δύο επικρατέστερες ομάδες, αφού βρίσκονται σε αναζήτηση τερματοφύλακα.

Η πρώτη μπαίνει στο παιχνίδι κυρίως λόγω των καλών σχέσεων που έχει ο Ζόρζε Μέντες με την ιταλική ομάδα και η δεύτερη γιατί έχει χάσει με σοβαρό τραυματισμό τον βασικό της τερματοφύλακα, Γκάβιν Μπαζούνου ενώ οι άλλοι δύο, ο ΜακΚάρθι και ο Λις δεν πείθουν πως μπορούν να σταθούν ως πρώτοι στο επίπεδο αυτό.

Υπενθυμίζουμε πως η Λάτσιο βρίσκεται σε συζητήσεις για την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Χρήστο Μανδά, προσφέροντάς του σημαντική αύξηση στις αποδοχές του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα