Μοράτα: Χώρισε μετά από επτά χρόνια γάμου

Μοράτα: Χώρισε μετά από επτά χρόνια γάμου

Newsroom
morata

bet365

Ο Άλβαρο Μοράτα έκανε γνωστό πως χώρισε με τη σύζυγό του και μητέρα των τεσσάρων παιδιών τους, Άλις Καμπέγιο.

Χωριστούς δρόμους θα τραβήξουν ο Άλβαρο Μοράτα και η επί επτά χρόνια σύζυγος του, Άλις Καμπέγιο. Ο νεοαποκτηθέντας φορ της Μίλαν και αρχηγός της εθνικής Ισπανίας έκανε γνωστό με δημόσια τοποθέτηση πως αυτός και η 29χρονη Ισπανίδα αποφάσισαν να χωρίσουν. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, όταν ο 31χρονος άσος αγωνιζόταν στη Γιουβέντους, ένα χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν και έκαναν τέσσερα παιδιά.

«Μετά από πολλή σκέψη, η Άλις κι εγώ αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Ήταν μια υπέροχη σχέση αμοιβαίου σεβασμού, όπου ο ένας αγάπησε και βοήθησε πολύ τον άλλο. Το αποτέλεσμα αυτών των πολύ όμορφων ετών ήταν τα τέσσερα παιδιά μας, που είναι αναμφίβολα ό,τι καλύτερο έχουμε κάνει. Η απόφασή μας ήταν οδυνηρή και σας ζητούμε σεβασμό και σας παρακαλούμε να μην επινοείτε διάφορα σενάρια. Δεν υπήρξε ποτέ έλλειψη σεβασμού, παρά μόνο ασυμφωνίες που λίγο-λίγο έφθειραν τη σχέση μας. Η Άλις θα έχει πάντα ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου», ανέφερε ο Μοράτα.

Από την πλευρά της η Καμπέγιο είπε: «Θέλω να καταστήσω σαφές πως δεν υπήρξε κανένα τρίτο πρόσωπο, ούτε έλλειψη σεβασμού από οποιαδήποτε πλευρά. Σε αυτά τα οκτώ χρόνια είχα στο πλευρό μου έναν άνθρωπο που δεν είχε τίποτα πάνω από μένα ως προτεραιότητα και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να κυκλοφορήσει φήμες χωρίς βάση. Θέλω να ευχαριστήσω τον Άλβαρο για ό,τι έκανε για μένα, για τον σύζυγο και πατέρα που ήταν και του εύχομαι τα καλύτερα για πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα