Γιουβέντους: Επίσημα παρελθόν ο Σέζνι

Γιουβέντους: Επίσημα παρελθόν ο Σέζνι

Νίκος Κικίδης
Σέζνι

bet365

Γιουβέντους και Βόιτσεχ Σέζνι αποφάσισαν να τερματίσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει, με τον Πολωνό τερματοφύλακα να αποχαιρετάει το Τορίνο μετά από επτά χρόνια.

Μετά από επτά χρόνια κοινής πορείας Γιουβέντους και Βόιτσεχ Σέζνι τραβούν χωριστούς δρόμους. Οι δυο πλευρές αποφάσισαν να τερματίσουν νωρίς τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει, με το ιταλικό κλαμπ να ανακοινώνει το τέλος του Πολωνού από το σύλλογο.

Ήταν γνωστό εδώ και εβδομάδες πως η Γιουβέντους ήθελε να... ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του έμπειρου τερματοφύλακα, με τους Μπιανκονέρι μάλιστα νωρίτερα το καλοκαίρι να βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Αλ Νασρ για την πώληση του.

Οι συζητήσεις ωστόσο κατέρρευσαν, τα περιθώρια στένεψαν και τελικά οι δυο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων προκειμένου να ολοκληρώσουν νωρίτερα τη συνεργασία τους από ό,τι όριζε το συμβόλαιο που είχαν υπογράψει με ισχύ έως το 2025.

Θυμίζουμε πως η Γιουβέντους έχει ενισχυθεί στον άσο με την απόκτηση του Μισέλ Ντι Γκρεγκόριο, τον οποίο υπέγραψε ως δανεικό από τη Μόντσα αλλά με υποχρεωτική οψιόν αγοράς στο φινάλε της σεζόν.

Κατά την επταετή θητεία του στο Τορίνο ο Σέζνι κατέγραψε συνολικά 252 συμμετοχές και πανηγύρισε οκτώ τρόπαια, μεταξύ των οποίων και τρία Scudetto.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα