Μίλαν - Τορίνο 2-2: Ο Όκαφορ έσωσε το βαθμό στο 90+5'

Βασίλης Μπαλατσός
Οκαφορ

bet365

Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην πρεμιέρα της στη Serie A κόντρα στην Τορίνο, όμως με γκολ των Μοράτα και Όκαφορ μετά το 89' κατάφερε να σώσει τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Η Μίλαν μπήκε στη σεζόν με απώλεια βαθμών, όμως μπορεί να λέει «πάλι καλά». Η ομάδα του Φονσέκα στην πρεμιέρα της στη Serie A βρέθηκε να χάνει στο «Σαν Σίρο» από την Τορίνο με 2-0, όμως με δυο γκολ μετά το 89', κατάφερε τουλάχιστον να σώσει το βαθμό της ισοπαλίας (2-2).

Η Γκρανάτα άνοιξε το σκορ στο 30', όταν ο Τιό έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο 68' οι φιλοξενούμενοι διπλασίασαν το προβάδισμα τους. Ο Λατσάρο σέντραρε από αριστερά και ο Σαπάτα με κεφαλιά από κοντά έκανε το 0-2.

Στο 81' ο Μοράτα σκόραρε αλλά το γκολ του ακυρώθηκε για οφσάιντ και οκτώ λεπτά αργότερα (89') ο Ισπανός έστειλε εκ νέου την μπάλα στα δίχτυα με προβολή μετά από συρτό σουτ του Ράιντερς, όμως αυτή τη φορά το γκολ του μέτρησε κανονικά. Στο 90+5' ο Μούσα σέντραρε από δεξιά και ο Οκαφόρ με πλασέ από το πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2 και χάρισε την ομάδα του ένα βαθμό που έμοιαζε χαμένος.

Στο έτερο ματς που έκανε σέντρα στις 22:00 η Έμπολι και η Μόντσα του βασικού και αναντικατάστατου Γιώργου Κυριακόπουλου έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα