Χρήστος Αλεξίου: Για πρώτη φορά αρχηγός με την Primavera της Ίντερ (vid)

Χρήστος Αλεξίου: Για πρώτη φορά αρχηγός με την Primavera της Ίντερ (vid)

ελλαδα

bet365

Ο 19χρονος Χρήστος Αλεξίου θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα της Ίντερ και στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν με τη Primavera πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ουκ ολίγα ταλέντα φαίνεται πως ξεπροβάλλουν σιγά-σιγά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και σε σπουδαία κλαμπ, με ένα από αυτά να είναι και ο Χρήστος Αλεξίου με τη φανέλα της Ίντερ.

Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων βρίσκεται στο Μιλάνο από το 2021 όταν αποκτήθηκε ως δανεικός από τον Ατρόμητο πριν μείνει εκεί με κανονική μεταγραφή και πλέον εξελιχθεί ως ένα από τα μεγάλα ταλέντα του ιταλικού συλλόγου.

Ο 19χρονος στόπερ μέτρησε 23 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις πέρσι με τους «νερατζούρι» και φέτος, ήταν βασικός στο πρώτο παιχνίδι με τη Primavera κόντρα στην Μπολόνια με τον Ζαντσέτα να του δίνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού για πρώτη φορά.

Για την ιστορία, το ματς έληξε με 1-1 με τον Έλληνα αμυντικό να παίζει για 68 λεπτά πριν γίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού. Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Ιούνιο, ο Αλεξίου είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ίντερ έως το 2026.

@Photo credits: Από το επίσημο Instagram του παίκτη

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα