Πόρτο, μεταγραφές: Ψάχνεται για τον 24χρονο στόπερ Νεουέν Πέρες

Newsroom
Nehuén Pérez

bet365

Η Πόρτο χτύπησε την πόρτα της Ουντινέζε καταθέτοντας πρόταση 15 εκατομμυρίων για τον 24χρονο αμυντικό Νεουέν Πέρες, όμως σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, οι Ιταλοί την απέρριψαν ζητώντας περισσότερα χρήματα!

Έχοντας ολοκληρώσει τον δανεισμό του Φάμπιο Καρντόσο στην Αλ Αΐν, από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Πόρτο συνεχίζει να «σαρώνει» την αγορά αναζητώντας έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό για να ενισχύσει την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Όπως αναφέρει η Record, πρωταρχικό στόχος των «Δράκων» είναι ο 24χρονος Αργεντινός Νεουέν Πέρες, που αγωνίζεται στην Ουντινέζε, με την ομάδα να καταθέτει μάλιστα πρόταση 15 εκατομμυρίων για να τον κάνει δικό της.

Ωστόσο, το ποσό που ζητάει η ιταλική ομάδα για να παραχωρήσει τον κεντρικό αμυντικό απέχει ακόμα πολύ από το ποσό που θέλουν να εκταμιεύσουν οι Πορτογάλοι,

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Νικολό Σκίρα, ειδικό σε θέματα μεταγραφών, η Ουντινέζε απέρριψε την πρώτη πρόταση της Πόρτο και ζητά μεταξύ 20 και 22 εκατομμυρίων ευρώ για να παραχωρήσει τον κεντρικό της αμυντικό.

Την ίδια στιγμή, ο Νταβίντ Κάρμο, παρέμεινε ένα ακόμα παιχνίδι στον πάγκο και ο Ολυμπιακός εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα επιδιώξει να την εκμεταλλευτεί.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα