Μοράτα: «Είμαι συντετριμμένος», εξομολογείται μετά τον χωρισμό του

Μοράτα: «Είμαι συντετριμμένος», εξομολογείται μετά τον χωρισμό του

Newsroom
Μοράτα: «Είμαι συντετριμμένος», εξομολογείται μετά τον χωρισμό του

bet365

Ο Ισπανός επιθετικός, Αλβάρο Μοράτα, έκανε ντεμπούτο με τη Μίλαν με γκολ και ήταν βασικός στην ισοπαλία (2-2) με την Τορίνο αλλά στην προσωπική του ζωή βιώνει έναν επίπονο χωρισμό.

Ο Ισπανός επιθετικός Αλβάρο Μοράτα έκανε το Σάββατο (17/08) το επίσημο ντεμπούτο του με τη Μίλαν, μπαίνοντας στο 60ο λεπτό του αγώνα που έληξε 2-2 με την Τορίνο. Από τη στιγμή που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Στην προσωπική του ζωή όμως ο πολύπειρος επιθετικός βιώνει το πένθος του χωρισμού του από την Ιταλίδα influencer Άλις Καμπέγιο με την οποία έχουν τέσσερα παιδιά. Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες της ιστορίας τους και του χωρισμού τους έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Και οι δύο υποστηρίζουν ότι δεν υπήρξε εμπλοκή τρίτων, αλλά υπήρχαν διαφορετικές επιθυμίες που τους οδήγησαν σε αυτή τη δύσκολη απόφαση.

ΟΜοράτα εξομολογήθηκε ότι «είμαι συντετριμμένος». «Έφυγα από την Ισπανία γιατί δεν αντέχω άλλο την πίεση και την κριτική, όχι μόνο στον κουτσομπολίστικο αλλά και στον αθλητικό Τύπο», εκμυστηρεύτηκε στον δημοσιογράφο Χαβιέρ ντε Χόγιος στην εκπομπή D Corazón.

Ο ποδοσφαιριστής έβαλε τέλος στη σχέση του με την Άλις, για την οποία τρέφει μεγάλη αγάπη και σεβασμό: «Είμαι πολύ ξεκάθαρος ότι η σχέση έχει τελειώσει. Ένα άλλο πράγμα είναι ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση λόγω των τεσσάρων παιδιών μας», δήλωσε στον συνεργάτη του TVE.

Επιπλέον, όμως, ο Μοράτα αποκάλυψε και τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πήγε να ζήσει στην Ιταλία: «Ακριβώς το αντίθετο από αυτό που λέγεται ότι ήθελε να έρθει με την οικογένειά της. Η Άλις ήθελε να μείνει στην Ισπανία και δεν ήθελε να φύγει και να μετακομίσει ξανά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα