Βερόνα - Νάπολι 3-0: Απελπιστική στην πρεμιέρα Κόντε

Βασίλης Μπαλατσός
napoli verona

bet365

Στην πρεμιέρα της στη Serie A υπό τις οδηγίες του Αντόνιο Κόντε η Νάπολι ηττήθηκε στην έδρα της Βερόνα με 3-0. Μοιρασιά για Μπολόνια και Ουντινέζε.

Με το «αριστερό» μπήκε στο πρωτάθλημα η Νάπολι του Αντόνιο Κόντε. Στην πρεμιέρα τους στη Serie A οι Παρτενοπέι ηττήθηκαν στην έδρα της Βερόνα με 3-0. Πρόβλημα με Κβαρατσχέλια, ο οποίος έγινε αλλαγή στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους με πρόβλημα τραυματισμούς.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν δυο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος με τον Πολιτάνο, ο οποίος αστόχησε, στο 19' με κεφαλιά και στο 43' με πλασέ από το πέναλτι. Στο 50' ο Λάζοβιτς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Λιβραμέντο με «τσίμπημα» άνοιξε το σκορ.

Η Νάπολι έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 61' αλλά ο Ανγκισά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 75' ο Ντούντα έκλεψε ψηλά, άφησε στον Μοσκέρα κι εκείνος πλάσαρε τον Μερέτ για το 2-0. Στο 90+4' ο ίδιος παίκτης πέτυχε δεύτερο προσωπικό γκολ, καθώς διαμόρφωσε το τελικό σκορ με σουτ εξ επαφής.

Μοιρασιά για Μπολόνια και Ουντινέζε

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Μπολόνια με την Ουντινέζε στο «Ρενάτο Νταλ'Άρα», καθώς οι δυο ομάδες έμειναν στην ισοπαλία με 1-1. Για τους γηπεδούχους ο Λυκογιάννης ήταν βασικός και έπαιξε για 84 λεπτά. Στο 55’ ο Παγιέρο έκανε πέναλτι στον Έρλιτς και ο Ορσολίνι άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα. Στο 67' ο Παγιέρο κέρδισε πέναλτι από τον Σκορούπσκι, ο Πολωνός απέκρουσε την εκτέλεση του Τοβέν αλλά από το κόρνερ ο Τζιανέτι με κεφαλιά έκανε το 1-1.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα