Serie A: Τριάρα της Λάτσιο στη Βερόνα, «λευκή» ισοπαλία για Κάλιαρι και Ρόμα

Βασίλης Μπαλατσός
lazio

bet365

Η Λάτσιο μπήκε με τρίποντο στη νέα σεζόν της Serie A, καθώς επικράτησε της Βενέτσια στη Ρώμη με 3-1. «Λευκή» ισοπαλία για Κάλιαρι και Ρόμα.

Mε νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στη Serie A της σεζόν 2024-25 η Λάτσιο. Οι Ρωμαίοι υποδέχτηκαν στο «Ολίμπικο» τη Βενέτσια στο πρώτο της ματς μετά την επιστροφή της στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και επικράτησαν με 3-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 3ο λεπτό με τον Άντερσεν, όμως οι Λατσιάλι έκαναν την ανατροπή εντός του πρώτου ημιχρόνου. Στο 11' ο Καστεγιάνος πίεσε και έκλεψε την μπάλα από τον Σβομπόντα, ο οποίος με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα και στο 44' ο Τζακάνι ισοφάρισε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 81' ο Αλτάρε έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδα τους και διαμόρφωσε το 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Πρεμιέρα με «γκέλα» για τη Ρόμα

Απώλεια βαθμών για τη Ρόμα στην πρεμιέρα της στη Serie A. Η ομάδα του Ντανιέλε Ντε Ρόσι έμεινε στην ισοπαλία δίχως σκορ με την Κάλιαρι στη Σαρδηνία (0-0). Έμεινε στον πάγκο ο διεθνής Έλληνας στόπερ, Παντελής Χατζηδιάκος.

Στο 40ο λεπτό η Κάλιαρι είχε την μοναδική φάση του πρώτου μέρους, όταν ο Μάριν έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο Σβίλαρ τον νίκησε. Στο 48’ ο Σκουφέτ σταμάτησε με δυσκολία το σουτ Σούλε και επτά λετπά αργότερα έκανε το ίδιο και στην προσπάθεια του Πελεγκρίνι Στο 80’ οι Ρωμαίοι είχαν δοκάρι με τον Ντόβμικ και δυο λεπτά αργότερα ακυρώθηκε γκολ του Πελεγκρίνι για οφσάιντ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα