Κόντε μετά την «τριάρα» από τη Βερόνα: «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τους οπαδούς»

Newsroom
Κόντε μετά την «τριάρα» από τη Βερόνα: «Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από τους οπαδούς»

bet365

Ο Αντόνιο Κόντε ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς της Νάπολι μετά την απογοητευτική πρεμιέρα στο πρωτάθλημα και την ήττα με 3-0 από τη Βερόνα.

Ο Αντόνιο Κόντε ανέλαβε το «τιμόνι» της Νάπολι αυτό το καλοκαίρι μετά την καταστροφική σεζόν των Παρτενοπέι πέρυσι [10η θέση]. Ο πρώην προπονητής της Τσέλσι υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο του ιταλικού Νότου και την Κυριακή (18/08) έκανε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα κόντρα στην Ελλάς Βερόνα, με την ομάδα να παρουσιάζεται κατώτερη των προσδοκιών και να χάνει με 3-0.

Μιλώντας στο Sky Italia, ο Αντόνιο Κόντε δήλωσε: «Στο πρώτο ημίχρονο, υπήρχε μόνο μία ομάδα. Δεν νομίζω ότι η Βερόνα είχε καμία ευκαιρία. Τούτου λεχθέντος, αφήσαμε αμέσως τη Βερόνα να έχει ένα σουτ στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και στη δεύτερη περίπτωση βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στη συνέχεια λιώσαμε σαν το χιόνι στον ήλιο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους Ναπολιτάνους οπαδούς, οι οποίοι μας ακολουθούν με τόσο πάθος. Είμαι ο προπονητής και είναι σωστό να αναλάβω πλήρως την ευθύνη. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη γιατί το δεύτερο ημίχρονο ήταν απαράδεκτο. Μια εμφάνιση που δείχνει ότι πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σε όλους τους τομείς. Ήρθα στη Νάπολι με πολύ ενθουσιασμό, με μεγάλη επιθυμία. Αν μπορώ να βοηθήσω τη Νάπολι, θα το κάνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα