Λέτσε - Αταλάντα 0-4: Πρεμιέρα με επιβλητική τεσσάρα

Newsroom
Αταλάντα

bet365

Η Αταλάντα άφησε πίσω την απώλεια του Super Cup Ευρώπης από την Ρεάλ και διέλυσε με 4-0 την Λέτσε για να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη Serie A.

Απογείωση για την Αταλάντα στην πρεμιέρα της Serie A. Οι Μπεργκαμάσκι ξεκίνησαν ορεξάτοι τις εγχώριες υποχρεώσεις τους, καθώς με πρωταγωνιστές τους Ρετέγκι και Μπρεσιάνι διέλυσαν με 4-0 τη Λέτσε και άφησαν πίσω την οδυνηρή ήττα από τη Ρεάλ στο Super Cup Ευρώπης. Το σκορ άνοιξε στο 35΄ο Μπρεσιάνι ο οποίος πήρε το ριμπάουντ στην περιοχή για το 1-0, προτού ακολουθήσει δέκα λεπτά αργότερα ο Ρέτεγκι ανοίγοντας λογαριασμό με τη φανέλα της Αταλάντα. Στο 57΄μάλιστα ο Ιταλός επιθετικός πέτυχε και δεύτερο γκολ από το σημείο του πέναλτι για το 3-0, με τον Μπρεσιάνι να παίρνει ξανά τη σκυτάλη για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα (66΄).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα