Κόμο, Μεταγραφές: «Κλείνει» παίκτη της Μάντσεστερ Σίτι η ομάδα του Φάμπρεγκας

Newsroom
como_-_fabregas

bet365

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάξιμο Περόνε από την Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται η Κόμο.

Λεπτομέρειες μοιάζει ν' απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Μάξιμο Περόνε στην Κόμο από την Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων, όπως αναφέρουν ιταλικά μέσα.

Ο ιταλικός σύλλογος, ο οποίος φέτος ανέβηκε στη Serie A συνεχίζει τις προσθήκες στο ρόστερ της, παρά την εκκίνηση του πρωταθλήματος το περασμένο Σαββατοκύριακο. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα στην Ιταλία, η ομάδα του Σεσκ Φάμπρεγκας βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάξιμο Περόνε από την Μάντσεστερ Σίτι. Οι δύο πλευρές φαίνεται να έχουν συμφωνήσει για δανεισμό του παίκτη, με οψιόν αγοράς μετά το καλοκαίρι.

Οι Ιταλοί χρειάζονται ενίσχυση στο κέντρο, με τον Αργεντινό παίκτη να είναι ιδανική λύση, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πεπ Γκουαρδιόλα. Μάλιστα, ο νεαρός μέσος είχε δηλώσει πως τόσο αυτός όσο και ο σύλλογος είχαν έρθει σε συμφωνία για έναν ακόμη δανεισμό του, ψάχνοντας την κατάλληλη ομάδα για να γίνει αυτό.

Την περασμένη σεζόν, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με την φανέλα της Λας Πάλμας μετρώντας 30 συμμετοχές με τον ισπανικό σύλλογο, βοηθώντας τον να παραμείνει στην La Liga.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα