Κόμο: Συνεχίζεται η ενίσχυση, ανακοίνωσε τον Σέρχι Ρομπέρτο

Νίκος Κικίδης
Σέρχι Ρομπέρτο

bet365

Μεταγραφών συνέχεια για την Κόμο, η οποία προσχώρησε σε ενίσχυση και στη μεσαία γραμμή με την απόκτηση του Σέρχι Ρομπέρτο που είχε μείνει ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα.

Στην Ιταλία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρχι Ρομπέρτο. Μετά την απόφαση της Μπαρτσελόνα να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να τον αφήσει ελεύθερο, ο Ισπανός μέσος βρισκόταν σε αναζήτηση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ο οποίος τελικά θα είναι στη Serie A.

Ο λόγος για τη νεοφώτιστη Κόμο του Σεσκ Φάμπρεγκας, η οποία μετά από μια σειρά από κινήσεις υψηλού προφίλ, όπως οι Βαράν και Μπελότι, έδωσε συνέχεια και στο μεταγραφικό της έργο με την προσθήκη του έμπειρου πρώην αρχηγού των Μπλαουγκράνα.

Ο 32χρονος υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας , ενώ παράλληλα προβλέπεται και οψιόν ανανέωσης για ακόμα έναν χρόνο. Την περσινή περίοδο ο Σέρχι Ρομπέρτο μέτρησε συνολικά 24 συμμετοχές με τη Μπαρτσελόνα, με απολογισμό τρία γκολ και τρεις ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα