Serie A: Πρώτες ήττες για Μίλαν και Λάτσιο

milan parma

bet365

Η Μίλαν έκανε δεύτερη «γκέλα» σε ισάριθμες αγωνιστικές της Serie A, καθώς έχασε στην έδρα της Πάρμα με 2-1. Ήττα και για τη Λάτσιο με το ίδιο σκορ από την Ουντινέζε.

Μπορεί κόντρα στην Τορίνο να σώθηκε στις καθυστερήσεις, όμως αυτή τη φορά η Μίλαν δεν ήταν τόσο τυχερή. Οι Ροσονέρι προβλημάτισαν για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική και ηττήθηκαν στην έδρα της Πάρμα με 2-1. Τέσσερις βαθμούς σε δυο ματς οι πρωταθλητές της περσινής Serie B.

Μόλις στο 2', ο Βαλέρι έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Μαν με πλασέ από το δεύτερο δοκάρι άνοιξε το σκορ. Ο ίδιος παίκτης έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 62' αλλά αυτή τη φορά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 66' ο Λεάο έκανε το γύρισμα από τα αριστερά και ο Πούλισικ εξ επαφής ισοφάρισε. Στο 77’ o Άλμκβιστ έβγαλε την μπαλιά από αριστερά και ο Καντσελιέρι πέτυχε το γκολ που έκρινε το ματς.

Πρώτη ήττα και για Λάτσιο

Όπως η Μίλαν έτσι και η Λάτσιο γνώρισε την πρώτη της ήττα στο νέο πρωτάθλημα τη νέα αγωνιστική και μάλιστα με το ίδιο σκορ, καθώς οι Ρωμαίοι έχασαν με 2-1 στην έδρα της Ουντινέζε. Στο 5ο λεπτό ο Τοβέν σέντραρε από δεξιά και ο Λούκα με κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 49' ο δημιουργός του πρώτου γκολ, Τοβέν έγινε εκτελεστής και με σουτ από το πέναλτι διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του Οκόγε. Στο 90' η Λάτσιο είχε δοκάρι με τον Λατσάρι και στο 90+3' ο Ίζακσεν μείωσε σε 2-1, το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα