Ρόμα: Η Λίνα Σουλούκου τίμησε τον Παρέδες για την κατάκτηση του Copa America

Βασίλης Μπαλατσός
Σουλουκου - Παρεδες

bet365

Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης της Ρόμα με την Έμπολι η CEO των Ρωμαίων, Λίνα Σουλουκού, βράβευσε τον Λεάντρο Παρέδες για την κατάκτηση του Copa America.

Ο Λεονάρντο Παρέδες ήταν μέλος της εθνικής ομάδας της Αργεντινής που σήκωσε το Copa America στον τελικό του Μαϊάμι και η Ρόμα τον τίμησε στο πρώτο εντός έδρας επίσημο ματς της σεζόν. Πριν τη σέντρα του αγώνα με την Έμπολι στο «Ολίμπικο» για τη 2η αγωνιστιή της Serie A η CEO του κλαμπ, Λίνα Σουλουκού, βράβευσε τον διεθνή χαφ με τιμητική πλακέτα.

O 30χρονος μέσος έκανε τρεις συμμετοχές στο τουρνουά των ΗΠΑ εκ των οποίων η μία στον τελικό, όπου αγωνίστηκε 23 λεπτά. Συνολικά με την Αλμπισελέστε έχει 65 εμφανίσεις, με πέντε γκολ και επτά ασίστ, όντας μέλος της ομάδας του Σκαλόνι που κατέκτησε δυο Copa America και το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα