Γιουβέντους, Μεταγραφές: Έτοιμη να κινηθεί για Σάντσο

Newsroom
sancho_man_united

bet365

Πρόταση για την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμένεται να κάνει η Γιουβέντους, πριν τη λήξη της μεταγραφική περιόδου.

Στην μεταγραφική της λίστα έχει τον Τζέιντον Σάντσο η Γιουβέντους, με την «Γηραιά Κυρία» να είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτησή του.

Πιο συγκεκριμένα, οι «μπιανκονέρι» όπως αναφέρει ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ενδιαφέρονται για τον δανεισμό του παίκτη από του «κόκκινους διαβόλους». Μάλιστα, φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν ένα μέρος του συμβολαίου του, εφόσον καρποφορήσουν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Αυτή η εξέλιξη... βολεύει αρκετά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς από τις αρχές του καλοκαιριού έψαχνε διακαώς ομάδα για να παραχωρήσει τον Άγγλο ποδοσφαιριστή, ο οποίος είναι εκτός πλάνων του Ερικ Τεν Χαγκ.

Σημειώνεται πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής έχει τεθεί εκτός αποστολής στα ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα